De spiksplinternieuwe bedrijfswebsite van Oostwouder Aannemers staat live! Gezamenlijk met Raadhuis Alkmaar ontworpen en ontwikkeld, met de opdrachtgever in gedachten, belooft de site een kijkje te geven in wat dit aannemersbedrijf écht uniek maakt.

Wat maakt deze website anders? Nou, Oostwouder Aannemers wil dat je hun hart voor vakmanschap en kwaliteit voelt kloppen, dit zodra je de webssite bezoekt. Of je nu een huis wilt bouwen, renoveren of gewoon een idee wilt opdoen, de nieuwe website staat klaar om te inspireren.

Nieuwe features? De weergave van foto’s van de projecten! Door middel van een digitale galerij kunnen diverse bouwprojecten worden bekeken. Van knusse thuisrenovaties tot grotere constructies, de foto’s laten zien wat we kunnen. Want waarom zou je alleen maar praten over vakmanschap als je het kunt laten zien?

Naast die mooie foto’s, vind je op de website ook diverse informatie over het bedrijf. Welke diensten bieden we aan? Wie zijn de mensen achter de hamers? En hoe kun je ons bereiken als je zelf een mooie opdracht hebt? Oostwouder Aannemers hoopt dat de nieuwe website een plek is waar je ideeën opdoet en enthousiast wordt over wat mogelijk is.

“Onze nieuwe website is als een digitale ontmoeting met ons bedrijf. We wilden de website simpel en aantrekkelijk maken, zodat iedereen begrijpt waar we voor staan: betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit!” Cristian Oostwouder