Particulier

Wij willen uw ultieme (woon)wensen vervullen. Door de ruimte optimaal te benutten, uit te breiden, isoleren of moderniseren. Van voorbereiding tot oplevering leveren wij daarbij constante kwaliteit tegen een marktconforme prijs.

Een professionele verbouwing of renovatie door Oostwouder Aannemers maakt dat uw pand weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Qua ruimte & vormgeving, maar ook qua energieverbruik.

Wat wilt u laten plaatsen: een aanbouw, uitbouw of opbouw? Of gaat het om compleet upgraden van uw woon- of werkomgeving? Als aannemer lopen wij nog ouderwets warm voor uw wensen & ideeën.

Ook als u nog geen ontwerp en/of tekeningen tot uw beschikking heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken namelijk samen met vakkundige architecten- en bouwkundige tekenbureaus. Wij begeleiden en ontzorgen in het gehele traject van plan tot oplevering.

Bouwen voor mensen
Als aannemersbedrijf hechten we veel waarde aan direct contact. Na een uitgebreid voorgesprek op locatie bezien we de mogelijkheden nauwkeurig, waarbij we de realiteit niet uit het oog verliezen. In onze offertes zijn wensen, opties & financiën optimaal in balans.

Krijgen we groen licht? Dan regelen we de waar nodig de bouwvergunning en gaan we in goed overleg aan de slag. We bewaken continu details, planning & budget. Dat is de methode Oostwouder.

Bouwen met mensen
Als zaak van vertrouwen zijn onze medewerkers zichtbaar en benaderbaar. Jan of Cristian Oostwouder vormen per project een duo met een ervaren voorman die leiding geeft aan de betrokken vakmensen.
“We zeggen wat we doen en doen wat we afspreken!” Cristian Oostwouder