Historie

April 1912, inmiddels is het meer dan een eeuw geleden, dat grootvader Pieter Oostwouder als zelfstandige dorpstimmerman in Koedijk startte. Het familiebedrijf staat dankzij de inspanningen van vier generaties als een huis en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

AL 100 JAAR KWALITEIT

Op 11 april 1912 mocht Pieter Oostwouder, volgens de statuten “aanvangen de werkzaamheden”, vanuit zijn timmermanswerkplaats op de Kanaaldijk in Koedijk. Hij deed goede zaken en kreeg personeel. In 1956 nam zoon Piet Oostwouder de zaak over. Met veel toewijding & vakkennis gaf hij het aannemersbedrijf verder vorm, resulterend in een goede naam bij een grote kring vaste klanten.

Onder Jan Oostwouder is het sinds 1989 uitgegroeid tot een moderne & professionele bouwpartner voor particulieren, ondernemers, VvE’s, gemeenten, onderwijsinstellingen en semi-overheden.

Het bedrijf is nu gevestigd op bedrijventerrein Viaanse Molen in Alkmaar. Het werkgebied strekt zich rondom de kaasstad uit van de Noordzeekust richting IJsselmeer en van het Noordzeekanaal tot en met West-Friesland.

Met constante kwaliteit komt erkenning: Oostwouder is BouwGarant aannemer, aangesloten bij Bouwend Nederland en erkend leerbedrijf voor jonge bouwprofessionals.

“De kwaliteit van ons werk is de beste reclame! ” Jan Oostwouder

DE TOEKOMST

Wij zijn verheugd om een nieuw tijdperk aan te kondigen bij Oostwouder Aannemers, een echt familiebedrijf dat nu de fakkel doorgeeft aan Cristian Oostwouder, de vierde generatie. Na jaren van toewijding en vakmanschap van Jan Oostwouder, begint een nieuw hoofdstuk met frisse energie en innovatie. Al vier generaties lang staat Oostwouder Aannemers synoniem voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wat begon als een bescheiden onderneming heeft zich ontwikkeld tot een aannemersbedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit.

De overdracht aan de vierde generatie markeert niet alleen een voortzetting van onze rijke geschiedenis, maar ook een hernieuwde toewijding aan het leveren van kwaliteit en het omarmen van innovatie. In een wereld die voortdurend verandert, blijven we trouw aan onze familiewaarden terwijl we nieuwe wegen inslaan in de bouwsector. Met de nieuwe energie van de 4e generatie kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. We staan klaar om opwindende projecten aan te gaan, waarbij we traditie combineren met vooruitstrevende ideeën. Ons team, gevuld met ervaring en jeugdige enthousiasme, is vastbesloten om Oostwouder Aannemers naar nieuwe successen te leiden.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis. Verken onze website, bekijk onze projecten en ontdek hoe Oostwouder Aannemers blijft evolueren in de wereld van de bouw.

Dank je wel voor het vertrouwen in Oostwouder Aannemers. Samen bouwen we aan een prachtige toekomst!

 

Neem contact op