Diensten

OOSTWOUDER AANNEMERS, BOUWEN MET VERTROUWEN.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. We maken graag iets moois. De kwaliteit van ons werk is de beste reclame.

Een professionele verbouwing of renovatie door Oostwouder Aannemers maakt dat uw pand weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Qua ruimte & vormgeving, maar ook qua energieverbruik.

Wat wilt u laten plaatsen: een aanbouw, uitbouw of opbouw? Of gaat het om compleet upgraden van uw woon- of werkomgeving? Wij lopen nog ouderwets warm voor uw wensen & ideeën.

Onze focus ligt op ontzorgen. Van plan tot oplevering kunt u op ons bouwen. Onze bedrijfsvoering voldoet aan de strenge BouwGarant eisen omtrent vakmanschap, kwaliteit & betrouwbaarheid. Meer over onze werkwijze leest u onder Projecten.

Of bel ons meteen en we komen vrijblijvend langs voor deskundig advies. Binnen de overeengekomen termijn ontvangt u een uitgebreide & eerlijke offerte. Ook daar kunt u op vertrouwen.

Oostwouder, uw aannemer in Noord-Holland, Alkmaar en omstreken.

Verbouw

Bij Oostwouder Aannemers geloven we dat een woning meer is dan alleen muren en een dak; het is een levenslang project dat voortdurende zorg en aandacht verdient. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om uw huis om te toveren tot een ware droomwoning. Ontdek met ons de opwindende reis van...

Lees meer over verbouw

Onderhoud

Onderhoud is het behoud van uw huis. Laat dus regelmatig binnen & buiten alles inspecteren en bijhouden. Ook Verenigingen van Eigenaren (VvE), schooldirecteuren en beheerders van openbare gebouwen kunnen planmatig onderhoud aan ons uitbesteden.

Lees meer over onderhoud

Renovatie

Alles heeft een maximale levensduur. Ook (rieten) daken, metselwerk, houtwerk, kozijnen, ramen & deuren. Tijdig vernieuwen is verstandig. Ook adviseren wij over energiebesparende maatregelen. Denk bij renovatie ook aan vloer- & spouwisolatie, zonnepanelen, HR-glas & HR-ketels en zonneboilers.

Lees meer over renovatie

Restauratie

Ons hart klopt sneller voor het restaureren van oude monumentale panden of objecten met behoud van authentieke details. Met dit pure vakmanschap is Oostwouder Aannemers groot geworden. De historische gemeente Alkmaar heeft ons meesterschap allang ontdekt en laat ons regelmatig panden conserveren &...

Lees meer over restauratie

Nieuwbouw

Wilt u op eigen grond een droomhuis laten bouwen? Of u wilt bijvoorbeeld een nieuw kinderdagverblijf realiseren? Ook voor nieuwbouw en utiliteitsbouw zijn wij het geschikte aannemersbedrijf. Van Het Rijk der Duizend Eilanden tot Akersloot en van Egmond tot Zaandam, in een ruime cirkel rond de...

Lees meer over nieuwbouw

Verduurzaming

Wij adviseren over energiebesparende maatregelen. Van vloer- spouw- & dakisolatie tot aan het plaatsen van HR++ glas, zonnepanelen/boilers en warmtepompen. Verduurzaming van je woning gaat gepaard met een investering. Gelukkig zijn er subsidies om hierin tegemoet te komen. Wij adviseren in de...

Lees meer over verduurzaming