Team

WIE WERKT ER BIJ OOSTWOUDER AANNEMERS?

Het team van Oostwouder Aannemers bestaat uit mensen die staan voor ervaring, vakmanschap en kwaliteit. enthousiasme, positiviteit en gedrevenheid zijn enkele kernwaarden die passen bij het team. Het team van Oostwouder Aannemers hanteert korte lijnen en staat hierdoor dicht bij hun opdrachtgevers. Ontzorgen van plan tot oplevering en doen wat we beloven staan hoog in het vaandel.

Onze projectleider/werkvoorbereider, voormannen, technisch tekenaars, timmerlieden, metselaars, dakdekkers, glaszetters, loodgieters, installateurs e.d. zijn deels in vaste dienst of worden via vertrouwde zakenpartners bij onze projecten betrokken. Het kloppend hart van Oostwouder Aannemers bestaat echter uit een team van vaste knappe koppen. Hieronder maken wij graag kennis met u.

Wat kan ons team voor u betekenen? 

Jan

Mijn naam is Jan Oostwouder en ik woon in Koedijk. Ik ben sinds 1981 werkzaam bij Oostwouder Aannemers en vanaf september 1989 ook directeur-eigenaar. Elke dag sta ik nog met plezier aan het roer en geniet ik van de vele mooie bouwkundige uitdagingen die op ons af komen.

E-mail: j.oostwouder@oostwouder.info Telefoon: 0652008605

Cristian

Ik ben Cristian Oostwouder en ik woon samen met mijn gezin in Alkmaar. Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar werkzaam bij Oostwouder Aannemers. Van plannen tot uitvoering brengen, met een mooie club aan vakmensen, gaat mijn hart sneller kloppen. Ik hoop, als vierde generatie, Oostwouder Aannemers een mooie toekomst te kunnen geven.

E-mail: c.oostwouder@oostwouder.info Telefoon: 0652008615

Tim

Ik ben Tim en bijna 30 jaar als timmerman in dienst van Oostwouder Aannemers. Vele mooie projecten hebben wij gerealiseerd. Met plezier werk ik met mijn collega’s samen. In mijn werk hou ik graag het contact met opdrachtgevers. Leuk om de tevredenheid te ervaren.

E-mail: info@oostwouder.info Telefoon: 0725614369

Carlo

Carlo is mijn naam en ik ben ruim 30 jaar in dienst bij Oostwouder Aannemers. Naast metselaar en timmerman ben ik ook leermeester voor de volgende generatie metselaars. Leuk om de nieuwe generatie in dit mooie vak werkzaam te zien.

E-mail: info@oostwouder.info Telefoon: 0725614369

Jaimy

Mijn naam is Jaimy. Ik ben sinds 2003 als timmerman in dienst bij Oostwouder Aannemers. Vanwege mijn gezondheid kan ik jammer genoeg geen 40 uur per week werken, maar gelukkig is mij de kans gegeven om in het bedrijf parttime te werken. Met plezier ben ik dagelijks in dit mooie vak actief.

E-mail: info@oostwouder.info Telefoon: 0725614369

Richard

Ik ben Richard en werk sinds 2007 als timmerman bij Oostwouder Aannemers. Samen met mijn gezin woon ik in Heerhugowaard. Als koppel werk ik veelal samen met mijn timmercollega Ronald. Met plezier werken wij dagelijks aan de vele mooie projecten die op ons pad komen.

E-mail: info@oostwouder.info Telefoon: 0725614369

Ronald

Ik ben Ronald en woon in Noord-Scharwoude samen met mijn vrouw en dochter. Sinds 2009 ben ik als timmerman werkzaam bij Oostwouder Aannemers. Vanaf het begin werk ik veel samen met Richard en vorm ik met hem veelal een team. Met plezier ben dagelijks in het vak actief.

E-mail: info@oostwouder.info Telefoon: 0725614369

Lars

Lars is mijn naam. Via het Espeq ben ik gaan werken bij Oostwouder Aannemers. Ik ben nu in dienst als allround-metselaar. De diversiteit aan werk bij Oostwouder Aannemers en de positiveit binnen het team spreken mij aan.

E-mail: info@oostwouder.info Telefoon: 0725614369

Jurre

Ik ben Jurre. Via het Espeq ben ik in opleiding bij Oostwouder Aannemers als leerling-timmerman. Ik vind het leuk om met mijn handen mooi dingen te maken. Bij Oostwouder Aannemers krijg ik hiertoe volop de kans en werk ik in een gezellig team samen.

E-mail: info@oostwouder.info Telefoon: 0725614369

Babs

Ik ben Babs en echtgenote van Jan Oostwouder. Als meewerkend partner zet ik mij in voor het bedrijf en dat doe ik nog altijd met veel plezier. Mijn werkzaamheden zijn vooral van administratieve en organisatorische aard. Ook personeelszaken valt onder mij.

E-mail: b.oostwouder@oostwouder.info Telefoon: 0652008613

VACATURES

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en kundige vakmensen. Wil jij ons team komen versterken, neem dan vooral contact met ons op.

Daarnaast worden altijd blij van jonge mensen die alles willen leren over & in de bouw. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Bij ons stage lopen? Kom maar op en mail of bel naar Babs Oostwouder (personeelszaken).

 

Neem contact op